Når vi begynner i 5. klasse til høsten begynner det kanskje ei ny jente i klassa vår. Hun har allerede vært på besøk hos oss, og gjett om det var koselig! Jeg fikk lov til å bli med henne hjem dit hun bor nå - i Tyskland. Lisa prøvde å lære meg litt tysk, men jeg syntes det var veldig vanskelig! Her ser dere meg fordypet i ei tysk bok, mens Lisa og lillebroren hennes hjelper meg med studiene:

Jeg er blitt mer og mer interessert i fotball, etter å ha vært på fotballkamp både i Norge, England og Brasil håpet jeg veldig på å få se en tysk kamp. Jammen fikk jeg ønsket mitt oppfylt! Her er vi på vei for å se en kamp med Borussia Mönchengladbach. Glad jeg fikk sitte på skulderen til Lisa når det var så kaldt og sølete på bakken.

Her er vi utenfor den flotte stadion til Borussia Mönchengladbach. Den er nesten helt ny, ble ferdig i 2004. og det er plass til nesten 60 000 tilskuere her.

Fotballaget her har en norsk spiller som heter Hassan El Fakiri. Tror du ikke at vi fikk hilse på ham etter at kampen var over!

Borussia Mönchengladbach har også en norsk hjelpetrener. Han hadde også lyst til å hilse på oss, så her er vi sammen med Jørn Andersen:

Lurer veldig på om jeg skal prøve meg som profesjonell fotballspiller! Men alle jeg lufter tanken for mener at jeg har for korte ben, så jeg får kanskje nøye meg med å sitte på tribunen :-(  
Jeg hadde det i hvert fall veldig koselig sammen med Lisa, så nå gleder jeg meg veldig til at hun skal begynne i klassen min!

Hvis du har lyst til å lese mer om Borussia Mönchengladbach, så kan du titte inn på hjemmesiden til klubben her: http://www.borussia.de/

Ragnars side