Etter at jeg var i Sør-Korea og så min første fotballkamp, har jeg blitt skikkelig glad i fotball. Jubelen sto derfor i taket hjemme da Eline og familien hennes inviterte meg med til Trondheim for å se kampen mellom Rosenborg og Vålerenga den 27. juni. Her står vi spente utenfor Lerkendal stadion før det braker løs!

Billett er ordnet -

- og vi studerer programmet. Jeg har ennå ikke helt bestemt meg for hvem jeg skal heie på!

Kampen var utrolig spennende! De fleste rundt meg heiet på Rosenborg, så jeg tenkte det var best å gjøre det samme. Stemningen ble litt laber da kampen var slutt, Vålerenga vant nemlig over Rosenborg, Vålerenga fikk tre mål og Rosenborg bare to.

Jeg ropte og skrek under kampen, så jeg var både hås og svett da den var over! Derfor var det ikke nei i min munn da det kom forslag på at vi måtte få oss litt å drikke. Glasset med brus ble fort tomt! 

Et par pizzabiter gikk også ned på høykant!

Vi kunne ikke reise fra Trondheim uten å ha sett oss litt om. Det som gjorde størst inntrykk på meg var Nidarosdomen. Den var så fin både utenpå og inni. Kirken ble påbegynt ca 1070, og ble bygd over graven til Olav den Hellige. Antagelig var den ferdig ca 1300. Jeg fikk bli med opp i tårnet på Nidarosdomen. Gjett om det var slitsomt å gå alle trappetrinnene opp! Men jeg syntes jammen var det verdt strevet da jeg fikk se den fantastiske utsikten over byen!

Hvis du vil lese mer om Nidarosdomen kan du klikke her.

Tusen takk til Eline og familien hennes for at jeg fikk bli med på denne fine turen!

Ragnars side