Etter at de to første reisene mine var unnagjort, har jeg ikke behøvd å gjøre noe selv for å komme meg rundt i verden. Snille mennesker har kommet med tilbud om å ta meg med på tur. Problemet er etter hvert blitt at flere vil ha meg med ut i verden samtidig, slik at jeg har måttet takke nei til å bli med. Det har hjulpet litt at kjæresten min, Lina, har begynt å reise også. Har funnet ut at det er lurt å ha en oversikt over våre kommende turer her. Hvis du skal på utenlandsferie til land vi ikke har vært i før, og har lyst til å ta med Lina eller meg, kan du titte her og se om vi er "ledige". Så kan du sende en mail til Kari (trykk på konvolutten nederst på siden) eller ringe henne og høre om vi kan få bli med deg!
Hvis vi ikke er i utlandet, blir vi selvfølgelig med til spennende reisemål i Norge også.

Uke

Ragnar Lina
39 Nottingham  
40  Nottingham Estland
41 Nottingham Mo i Rana?

Jeg skal også til USA i høst, men datoen er ikke bestemt.

Klassekameratene mine vil gjerne lære litt om landene Lina og jeg besøker. Derfor håper vi at de som tar oss med gjør følgende:

1. Tar bilder av oss! -  gjerne bilder som viser landets natur, kjente bygninger/steder, eller bilder der vi er plassert sammen med gjenstander/minnesmerker o. a. som er karakteristiske for landet vi besøker. Gjerne medfølgende "reisebrev", eller notater så vi vet hvor bildene er tatt.

2. Sender med oss noe til klassen, som elevene kan titte på og lære noe av, og som vi kan henge opp på reisetavla vår i klasserommet. Det kan være kort, kart, flagg, brosjyrer, pins, frimerker, mynter/sedler, en liten souvenir . . .

3. Prøver å finne ut hva bamse heter på landets språk!


Her mimrer jeg litt ved oppslagstavla i klasserommet.


Her har jeg akkurat kommet hjem fra Island med mye spennende i sekken!

Ragnar Rosengrens side